Financiële zaken

Lease, financiering en verzekering

Lease
Wanneer u waarde hecht aan voorspelbare kosten is het leasen van een (bedrijfs-)auto mogelijk de beste oplossing. Wij kunnen binnen enkele minuten een offerte op maat voor u berekenen, helemaal toegesneden op uw wensen. Voor een vast bedrag per maand heeft u de beschikking over een auto, met een deel van of alle variabele kosten, net wat uw voorkeur heeft.

Financiering
Iedereen met een geregeld inkomen, zonder buitensporige financiële verplichtingen en vooral zonder negatieve aflossingservaringen [BKR aantekening], kan in aanmerking komen voor een financiering.
Dat kan een oplossing zijn om net wat eerder over een auto te beschikken. Meestal is uw eigen bankrelatie de gunstigste oplossing, maar wanneer u wilt vergelijken kunnen wij u ook in contact brengen met een financieringsmaatschappij.

Verzekering
Het zoeken van de juiste verzekering kan erg ondoorzichtig zijn.
De premies kunnen heel verschillend zijn en toch dezelfde dekking bieden. Of er is een goedkoop aanbod en blijkt de dekking onaangenaam beperkt. Kortom het loont de moeite om kritisch naar de prijs en de voorwaarden te kijken [ook van uw huidige polis!] voordat u een schade oploopt.
De Bovag heeft ook hier een goed aanbod, via https enz. kunt u direct uw premie laten berekenen.

https://www.bovag.nl/autoverzekering/2 

Heeft u bij Bovag een verzekering afgesloten, dan heeft u de volgende voordelen:
      Er worden altijd nieuwe onderdelen gebruikt
      No Claim loopt op tot 80%
       Gratis opzegservice huidige verzekering
      Gratis vervangend vervoer
      U kunt uw eigen herstel bedrijf kiezen
       Geen eigen risico bij herstel door eigen Bovag bedrijf

Andere maatschappijen dwingen u meestal naar een door hen geselecteerd schadebedrijf te gaan. Dat bedrijf heeft vanzelfsprekend uitsluitend belang bij het herstel van schade, maar of dat ook uw belang is? Via BOVAG zorgen wij ervoor dat uw belangen worden verdedigd.

Bij schade overleggen wij de mogelijkheden met u en proberen de schade af te wikkelen, zoals u dat wenst. Dat kan herstel zijn of .... juist niet


Loes
Loes Tennekes-Van der Meiden
regelt de boel achter de schermen
en houd de papierwinkel op orde.


 

  
Menu van der Meiden