Occasions
Wij hebben altijd occasions in voorraad en ons actuele aanbod kunt u direct vinden bij:
AutoTrack.

Staat uw voorkeur er niet bij, dan willen wij u beslist helpen zoeken.
Vindt u elders de auto van uw keuze, dan zullen wij met alle plezier een aankoop- keuring voor u uitvoeren tegen acceptabele kosten. En voor onderhoud bent u vanzelfsprekend altijd welkom, met een Fiat maar ook met een ander merk.
Wij bieden onze occasions minimaal met zes maanden, maar meestal met 1 jaar BOVAG garantie aan. Met een Nationale Autopas en APK goedgekeurd.

TIPS bij de zoektocht naar DE OCCASION:

Vraag naar een Nationale Autopas voor controle van de kmstand en het onderhoud; het frauderen met kilometerstanden is eindelijk strafbaar!

Vraag om toestemming tot keuring door de ANWB of door een autobedrijf naar uw keuze. Wordt die toestemming niet gegeven, dan kunt u beter een andere auto zoeken.
Of u die keuring al dan niet laat uitvoeren, is uw eigen keus;

Een APK goedgekeurde auto voldoet aan de minimale wettelijke eisen. Trek dus niet de conclusie dat een APK goedgekeurde auto automatisch koopwaardig is!

PAS OP met INTERNET!
Daar loopt u veel risico bij het kopen van “particulieren”. Daartussen kunnen louche handelaren zich makkelijk verbergen en is er dan een probleem, dan is de vogel allang gevlogen. De verkoper is natuurlijk niet meer te achterhalen, dus uw geld bent u definitief kwijt.

En als laatste, goedkoop is duurkoop, beter iets meer betaald en een goede garantie, dan een koopje en even later veel spijt.

Bij een BOVAG bedrijf kunt u altijd de BOVAG inschakelen bij een meningsverschil.


Wat er zoal in of voor de showroom
kan staan

1
Doblo.

2
Grande Punto 3drs

3
Grande Punto

4
Grande Punto 3drs

5
Panda

6
Grande Punto

 


 
Menu van der Meiden