Ons bedrijf
Van der Meiden bestaat nog niet zo lang als Fiat[1899] maar werd “pas” in 1941 opgericht. Aanvankelijk hielden we ons bezig met fietsen, brommers, scooters en motoren. Via Lambretta scooters kwamen we in contact met Fiat en zo is het gekomen. Sinds 1960 houden wij ons bezig met de verkoop en reparatie van Fiat.
FIAT + VAN DER MEIDEN is daarom een begrip in Amsterdam Noord.
Waar we begonnen met het afstellen van contactpunten op het gehoor, werken we nu met testcomputers die communiceren met de auto; dat is een wereld van verschil. Als de computer echter geen diagnose kan stellen en er is toch iets mis, moeten we het opnieuw hebben van horen, zien en vakmanschap.
Door het wijzigen van de Europese Regelgeving hoeven wij ons niet meer tot één merk te beperken. Zo kunnen wij klanten, die van merk veranderen of autobezitters van “vreemde merken”, die graag bij ons in onderhoud komen, al geruime tijd van dienst zijn.


Intussen hebben auto’s heel wat minder onderhoud nodig dan in vroeger jaren en het aantal monteurs is navenant afgenomen.
Maar Maikel is gebleven en een vertrouwd gezicht voor de meeste klanten.
Als beginnend monteur kwam Maikel, op 20 juli 1987 om precies te zijn, bij ons binnen stappen.
In de loop der jaren heeft hij heel wat vakkennis verzameld en wij hebben veel waardering voor zijn capaciteiten en inbreng. Daarbij is het heel prettig dat we het zo goed met elkaar kunnen vinden.Tot slot willen wij graag kwijt dat wanneer wij u tevreden kunnen stellen, wij een gezonde basis voor ons bedrijf hebben. Daar zullen wij onze uiterste best voor doen.

Wij hopen dat u onze site kunt waarderen en dat die uw nieuwsgierigheid heeft gewekt. Wij zullen u van harte verwelkomen wanneer u kiest voor ons bedrijf!

 

Op een mooie zomerdag
Op een mooie zomerdag....


DE GOUDEN SLEUTEL. Een trofee, als uitkomst van de destijds jaarlijkse klanten-enquete. En natuurlijk waren we daar heel gelukkig mee!
 

 

 

 
Menu van der Meiden