Producten
Panda, Punto, Stilo, Idea
Occasions
Financiering en verzekering
Leenauto
Reparatie en APK

Nieuwe modellen

De Panda
De nieuwe Panda is terecht weer Panda genoemd. Ooit ontworpen voor startende autobezitters, nu een volwaardige, compacte, luxeauto. Standaard uitgerust met vier portieren, voorzien van allerlei nuttige opties. Alle versies zijn uitgerust met ABS. Hij rijdt comfortabel en snel, is sportief en toch zuinig. Hoe zuinig kunt u al tijdens het rijden op uw dashboard bekijken.

Er zijn twee motoruitvoeringen, 1100 en 1200.,de basisprijs is 8.695 Euro (aug 04). De goedkoopste Diesel van Nederland is de PANDA DIESEL Dynamic en kost 13.995.00 Euro (aug 04).
De standaard stuurbekrachtiging (behalve op de Active) maakt het rijden voor alle leeftijden makkelijker: en met de City-knop kost inparkeren helemaal krachtsinspanning meer!

De titel AUTO van het Jaar 2004 draagt de Panda met trots!.

Test de nieuwe Panda
De nieuwe Panda, klaar voor een testrit!

 

De Punto
Eind 2003 werd de Punto gerestyled, het model werd minder hoekig. Er zijn nu 1.2 en 1.4 motoren in diverse uitvoeringen, een 1.8 Abarth versie, 1.3 en 1.9 dieselmotoren en twee Automaat versies.

De prijzen beginnen bij 11.995,-- euro voor een 1.2 Active driedeurs, de duurste Punto kost 18.850,-- euro (febr.05) voor een Punto 1.9 JTD Dynamic

Voorkant Punto
De nieuwe Punto

Interieur Punto
De nieuwe Punto


De Stilo
De Stilo is een inmiddels ruim gewaardeerde auto, een klasse groter dan de Punto. Ook in dit model zijn zoveel uitvoeringen, dat de beste keus enig wikken en wegen nodig zal maken. De Multi Wagon is de naam voor de stationcar en biedt natuurlijk meer ruimte voor bagage. Met alle vrije tijdsbestedingen van tegenwoordig geen overbodige luxe


De Stilo


IDEA
De meest recente uitbreiding van de Fiat familie is de IDEA. Een vijfdeurs auto met overduidelijk Italiaans design, met een interieuropbouw waarin je je prettig voelt. Met een centrale unit waarin de instrumenten duidelijk afleesbaar zijn geplaatst, waarin de bedieningsknoppen ergonomisch zijn geplaatst, waarin de radio/cdspeler en de airconditioning makkelijk te bedienen zijn

De grote glasoppervlakken bieden een ruime blik. De extra's lijken verassend luxe maar zijn in feite een verhoging van uw veiligheid. De prijzen lopen van 16.295.-- Euro voor een 1.4 16v Active tot 24.995.-- Euro voor een 1.9 Diesel MultiJet Emotion. (febr. 05)

Zoals bijvoorbeeld:
ABS met EBD (elektr. remkrachtverdeling) om nog veiliger te remmen
veiligheidsgordels met voorspanners en krachtbegrenzers
buiten-temperatuur sensor
knelbeveiliging op de electrische ruiten.

IDEA en profil
IDEA en profil

Idea en Panda
IDEA en Panda samen.


Ook zo benieuwd naar al die nieuwe modellen? Maak een afspraak voor een proefrit!
Om compleet te zijn kunt u al onze diensten zien op:
onze Autoonlinepagina.