Producten
Panda, Punto, Stilo, Idea
Occasions
Financiering en verzekering
Leenauto
Reparatie en APK

Occasions
Wij hebben altijd occasions in voorraad en ons actuele aanbod kunt u vinden bij Autoonline, kies in de linkerkolom "bedrijf zoeken" en vul in het zoekveld "Meiden" in. Staat uw voorkeur er niet bij, dan willen wij u altijd helpen zoeken. Wij bieden onze occasions aan met 1 jaar BOVAG garantie, met Nationale Autopas en met een gratis APK keuring 1 jaar na aflevering (tenminste wanneer uw auto dan al drie jaar oud is).

De volgende paar tips zijn misschien handig voor iedereen, die uitkijkt naar een goede gebruikte wagen:

• vraag naar een Nationale Autopas voor controle van de kmstand en het onderhoud
• vraag om toestemming tot keuring door de ANWB of door een dealer van het merk van uw keuze; wordt die toestemming niet gegeven, dan kunt u beter een andere auto zoeken. Of u die keuring al dan niet laat uitvoeren, is uw eigen keus.
• een APK goedgekeurde auto voldoet aan de minimale wettelijke eisen en zegt niet veel over de kwaliteit van de auto
• en als laatste, goedkoop is duurkoop, beter iets meer betaald en een goede garantie, dan een koopje en even later spijt.

Financiering en verzekering
Iedereen met een geregeld inkomen, zonder buitensporige financiële verplichtingen en vooral zonder negatieve aflossingservaringen, kan in aanmerking komen voor een financiering. Wanneer u dat op prijs stelt kunnen wij voor u bemiddelen bij het tot stand komen daarvan. Een auto, die je graag wilt hebben of echt nodig hebt, kan dan net even eerder tot je beschikking komen.

Verzekeringen kunnen hele verschillende prijzen hebben en toch dezelfde dekking bieden. Test de hoogte van uw premie door gratis nummer 0800-0707 te kiezen van Polis Direct. Deze in samenwerking met de BOVAG gestichte maatschappij is in principe 10% goedkoper dan ander maatschappijen.

Wanneer de offerte toch hoger is dan uw huidige premie, kunt u opnieuw kontakt met hen opnemen. Soms is een lagere premie mogelijk; soms blijken de voorwaarden (grote) verschillen te vertonen en kiest u zelf of u de betere voorwaarden belangrijk genoeg vindt om over te stappen. Het veranderen van maatschappij kost u verder geen moeite, dat regelt Polis Direct voor u. Bent u eenmaal bij Polis Direct verzekerd, dan heeft u de vrije keuze van herstelbedrijf. Andere maatschappijen dwingen u meestal naar een door hen geselecteerd schadebedrijf te gaan. Dat bedrijf heeft uitsluitend belang bij het herstel van schade, maar of dat ook uw belang is? Wij proberen een schade af te wikkelen, zoals u dat wenst en dat kan herstel zijn of .... juist niet!

Leenauto
Wanneer het openbaar vervoer geen uitkomst biedt (en u niet wordt gehinderd door parkeervergunningen), hebben wij een kleine, dus handige, leenauto beschikbaar tegen geringe kosten ( €5.00 per dag plus €0.15 per km inclusief brandstof april 04). Wilt u liever naar het Centraal Station, dan brengen wij u naar het pontje en staat u binnen enkele minuten aan de overkant van het IJ in het station. Een telefoontje bij terugkomst is genoeg om te zorgen dat wij u daar weer ophalen.

Reparatie/APK
Wij kunnen iedere (schade)reparatie, elk onderhoud voor u uitvoeren, van een lampje vernieuwen tot het monteren trekhaken, van een grote onderhoudsbeurt tot een cilinderkoprevisie. Gewoonlijk is de reparatie van uw auto in een dag klaar. Bij onvermoede kosten overleggen wij vooraf met u, zodat u ''s avonds niet voor een onaangename verrassing komt te staan. Een APK keuring kost 59.00 euro (aug. 04) inclusief afmelden en viergasmeting, in combinatie met een grote beurt betaalt u alleen de afmeldkosten, de kosten voor een roetmeting zijn hier niet bij inbegrepen. In verband met de openingstijden van de Rijksdienst voor het Wegverkeer kunnen wij van maandag tm vrijdag een APK uitvoeren, behalve op feestdagen.

Om compleet te zijn kunt u al onze diensten zien op:
onze Autoonlinepagina.
 

 

 


Enkele van onze occasions:


de Brava


de Punto


de Stilo

De Seicento Sporting
de pittige seicento sporting