Route

Autobedrijf van der Meiden

Meeuwenlaan 120
1021 JN Amsterdam
Telefoon: 020 - 636 0166

Ons bedrijf is makkelijk bereikbaar, gesitueerd aan de noordelijke uitgang van de IJtunnel
Inmiddels is het werk aan de NoordZuidlijn in Noord zover gevorderd dat de bereikbaarheid weer bijna normaal is.

Vanuit het centrum
Eerste afslag na de IJtunnel, met een U bocht rijdt u omhoog, houd de linker rijstrook aan. Bij de stoplichten links, langs het flatgebouw naar beneden rijden, de rotonde oversteken en nog voor het ESSO benzinestation en de Volvo-dealer 50 m naar rechts over de parallelweg.
Let op! In de zomer wordt de IJtunnel vermoedelijk weer een aantal weken afgesloten om aangepast te worden aan nieuwe veiligheidseisen! Dan kunnen alleen het openbaar vervoer en de reddingsdiensten er nog doorheen.
Als alternatief voor deze route kunt u dan kiezen voor de Piet Hein tunnel. Na de tunnel bij de stoplichten naar links over de Schellingwouderbrug, invoegen op de A10.
En verder als hieronder omschreven.
Er bestaan overigens geen Schellingwouderbruggen, zoals bijna alle Amsterdammers (wij incluis) ze noemen: de brug aan de oostkant heet Amsterdamse brug, die aan de noordkant Schellingwouderbrug.

Vanaf de Ring A10.
Via afslag S116 richting Centrum, blijf op de rechter rijstrook, kies afslag Boven ’t IJ - Buikslotermeer. U komt dan bij een [dubbele] rotonde, hier linksaf kiezen, na het Bastion hotel bij de stoplichten rechts. U bent dan op de Waddenweg met aan het einde een rotonde. Hier gaat u links de Meeuwenlaan op tot de volgende rotonde. Wederom links en direct rechts de parallelweg op.
Na 75m: “bestemming bereikt”!

Parkeren en pont
Er is gratis parkeergelegenheid. Dat is heel aantrekkelijk en het komt daardoor voor dat alle parkeerplaatsen bezet zijn, schroomt u dan niet om op onze inritten te gaan staan. Wij zorgen daarna dat uw auto op een goede plek terecht komt.
Openbaar vervoer (bus 32 en 33) is praktisch voor de deur. Wilt u naar de pont (>achterkant CS) gebracht worden, dan regelen we dat. En desgewenst halen we u ook weer op.
Er zijn diverse pontverbindingen en voor ons kunt u kiezen uit:
IJpleinpont in de spits, iedere 5 minuten, buiten de spits 1x per kwartier!

Buiksloterwegveer, iedere 5 minuten.
Het maakt ons niet uit welke pont u kiest, als u het ons maar duidelijk meldt!
Het is tenslotte niet prettig om te staan wachten op vervoer dat maar niet komt terwijl wij, iets verder op denken, dat u daar zult verschijnen.Hier bevindt zich ons bedrijfDe pont naar Centraal Station


Buiksloterwegveer (=Tolhuispont) kan ook!


De noordelijke IJoever met de steiger voor de IJpleinpont.

 

  
Menu van der Meiden